QSN helpt IT speler met Investors in People certificaat

07 september 2009 Consultancy.nl

Launch! Human Capital Management heeft in augustus het certificaat voor ‘Investors in People’ behaald. Met het certificaat "Investors in People" kan het IT adviesbureau daadwerkelijk aantonen dat het investeert in haar medewerkers. Het traject werd begeleid door QSN Consultants, een adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Jorg van Doorn, kwaliteitsmanager van Launch! HCM, is reuzetrots: "We zijn geslaagd! De auditor was erg positief over hoe zaken bij ons zijn geregeld. Hij gaf aan dat we ruim geslaagd zijn. Wij zullen met gepaste trots het Investors in People logo gaan dragen en inzetten."

QSN Consultants gaat Launch! HCM de komende maanden ook ondersteunen met het behalen van de ISO 9001 certificaat.

Over Investors in People
Investors in People (IiP) is een keurmerk voor strategisch personeelsmanagement dat een organisatie zich kan verwerven wanneer het permanent, systematisch en vanuit een strategisch perspectief alle medewerkers traint en ontwikkelt. Het gaat hierbij om meer betrokken en beter inzetbare mensen. 
 
Launch! HCM
Launch! Human Capital Management is een onafhankelijk ICT consultancyhuis voor ondernemende en ambitieuze HCM Business- en SAP-professionals.

Nieuws