Launch! HCM SAP Competence partner van OpenText

09 augustus 2012 Consultancy.nl

Launch! HCM is toegetreden tot het competentieprogramma voor SAP Competence van OpenText. Onder de samenwerking kan de SAP dienstverlener de applicatie OpenText SAP Employee File Management bij klanten inzetten voor het beheer van digitale personeelsdossiers.

Launch! HCM is een ICT adviesbureau gespecialiseerd in SAP Human Capital Management (HCM). Launch! HCM heeft circa 60 medewerkers in dient en is gevestigd in Rotterdam. Launch! HCM is de 10e Nederlandse dienstverlener in dat zich aansluit bij OpenText, eerder gingen onder andere Ciber, Delaware Consulting en Sogeti het adviesbureau uit Rotterdam voor.

Reactie van Launch! HCM
Frank de Vrught, manager bij Launch! HCM: "De omgeving van organisaties is dynamisch en wordt steeds complexer. Snel kunnen anticiperen en reageren op ontwikkelingen in de markt is essentieel voor een succesvol voortbestaan van een organisatie. Door toetreding tot het competentieprogramma van OpenText kunnen wij onze klanten ondersteunen de traditionele administratie te veranderen in moderne HR-dienstverlening die optimaal gebruik maakt van de sterke punten van de medewerkers en die personeel, processen en strategieën met het oog op de bedrijfsdoelstellingen integreert".

De Vrught vervolgt: "SAP werkt nauw samen met OpenText en heeft hen aanbevolen als belangrijke partij in relatie tot SAP HCM. Wij ondervinden dat we door dit samenwerkingsverband over de meest moderne oplossingen en kennis van OpenText beschikken en onze klanten zo op succesvolle wijze kunnen ondersteunen. OpenText heeft een portaal voor ons ingericht waar we informatie vandaan kunnen halen en vragen kunnen plaatsen. Zo kunnen wij op basis van hun brede ervaring en kennis ons HCM-portfolio optimaliseren en verbreden".

Reactie van OpenText
Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: "Door de inzet van SAP Employee File Management wordt de HR-administratie end-to-end gedigitaliseerd en daarmee geoptimaliseerd. Doordat Launch! HCM zeer ervaren is op het gebied van SAP HCM en alle werknemers minimaal over 13 jaar ervaring in deze branche beschikken, verwachten wij dat deze samenwerking vele succesvolle implementaties gaat opleveren".

Nieuws

Meer nieuws over