Launch! HCM wint diverse SuccessFactors projecten

15 maart 2013 Consultancy.nl

Launch! HCM, een ICT adviesbureau gespecialiseerd in Human Capital Management (HCM), heeft in de afgelopen maanden diverse SuccessFactors - de cloud-oplossing voor Talent Management van SAP - opdrachten binnengehaald. Dit meldt Launch! HCM op haar website.

Consultancyhuis Launch! HCM richt zich op drie kerngebieden: SAP HCM consultancy, HCM business consultancy en HCM learning. Vorig jaar werd Launch! HCM partner van SuccessFactors, daarmee is het adviesbureau in staat om projecten van SuccessFactors te begeleiden en de benodigde licenties te leveren.

“Launch! HCM is dit jaar voortvarend begonnen aan een reeks implementaties van SuccessFactors” aldus het ICT adviesbureau uit Rotterdam. Het betreft projecten op het gebied van onder andere Employee Central, Recruiting, Learning, Performance & Goals, Succession en Compensation. “Samen met klanten bekijken onze consultants de (on)mogelijkheden van de SuccessFactors BizX suite, zoekend naar de juiste ‘fit’ voor de HR processen in de organisatie. Daarbij is nadrukkelijk oog voor de integratie met andere HR systemen, zoals SAP HCM, en de nieuwe mogelijkheden van de technologie”.

Nieuws

Meer nieuws over