Jan Kees de Jager verzorgt MasterClass bij ConQuaestor

03 april 2013 Consultancy.nl

Vanavond om 19.00 gaat de MasterClass ‘Financial Leadership’ van ConQuaestor van start. Tijdens de MasterClass gaat voormalig minister van Financiën Jan Kees de Jager (Kabinet-Rutte I) in op de belangrijkste trends en uitdagingen binnen het financiële domein. Het event wordt bijgewoond door senior managers werkzaam in finance, directieleden en bestuurders op CxO niveau.

Dagvoorzitter van de MasterClass is Jan Bosman, bestuursvoorzitter van ConQuaestor.

Masterclass Financial Leadership - ConQuaestor

Programma
18.15 uur Ontvangst food & drinks
19.00 uur MasterClass met Jan Kees de Jager
20.00 uur Borrel

Over de MasterClass met Jan Kees de Jager
Nederland behoudt de AAA status en het consumentenvertrouwen is iets toegenomen in februari. Wellicht een voorzichtige start richting een herstellende economie? Er ligt nog een uitdagende weg voor ons - zo bewijst de noodzaak van de onlangs genationaliseerde SNS. Geen functie zo uitdagend als die van minister van Financiën in de afgelopen jaren…

Als financial voelt u als geen ander de gevolgen van de economische situatie en vervlecht u dagelijks strategische beslissingen en wet- en regelgeving in uw bedrijf. De financiële functie is de laatste jaren zichtbaar breder geworden. De focus ligt niet meer alleen op de verantwoording over de resultaten van gisteren, maar op de controle over de processen van vandaag en het bieden van een realistisch zicht op de toekomst van de organisatie.

Nieuws