&samhoud adviseur Andre Kok leidt Zorggroep Manna

01 april 2013 Consultancy.nl

Zorggroep Manna heeft &samhoud adviseur André Kok (38) per 15 mei 2013 benoemd tot bestuurder. Hij volgt Wesselien de Jong op.
 
Zorggroep Manna is een zorgorganisatie uit Enschede die voornamelijk gericht is op ouderenzorg. De organisatie heeft een thuiszorg afdeling, een verzorgingstehuis en een tehuis voor kleinschalig wonen voor mensen die niet langer in staat zijn om thuis te wonen. Zorggroep Manna werkt vanuit een christelijke identiteit, gebaseerd op de bijbel.
 
Kok werkte de afgelopen drie jaar als Senior Consultant voor &samhoud. Hij is bij het adviesbureau verantwoordelijkheid voor de commerciële ontwikkeling van de zorgsector en voor &samhoud projecten binnen de zorgbranche. Daarvoor werkte hij o.a. 6,5 jaar voor Customer Care specialist Cvision en bijna 3 jaar voor boutique adviesfirma Jansen Managers & Consultants. André Kok heeft een MSc. in Econometrie behaald aan de Erasmus Universiteit.
 
In een reactie laat Kok weten dat hij bewust de keuze maakt om werkzaam te zijn in de gezondheidszorg. “Samen met de medewerkers van Zorggroep Manna wil ik me inzetten voor de cliënten in de volle breedte van de ouderenzorg in Enschede en Hengelo”.

Nieuws

Meer nieuws over