Ook Logica UK voert rebranding door naar CGI

27 maart 2013 Consultancy.nl

In navolging van Logica Nederland heeft nu ook de Britse tak een rebranding doorgevoerd naar CGI.
 
In mei vorig jaar werd Logica voor €2,1 miljard overgenomen door CGI. CGI is met circa 72,000 medewerkers verspreid over kantoren in 40 landen de 5de grootste IT dienstverlener ter wereld. CGI heeft in het Verenigd Koninkrijk zo’n 6.000 werknemers in dienst.
 
Logica wordt CGI
 
Na bekendmaking van de overname, die in CGI’s thuisland Canada nog werd bekroond met twee M&A awards, liet Ron de Mos (de topman van CGI in Nederland) weten dat de acquisitie de 'reddende engel' was voor Logica. Het IT adviesbedrijf was volgens hem “de weg kwijt aan de top”. In januari 2013 maakte CGI bekend dat het de bedrijfsnaam Logica wereldwijd zou laten vallen in faveure van CGI. Medio januari werd Logica Nederland omgedoopt tot CGI Nederland en nu volgt dus ook de Britse tak.
 
Tim Gregory, President van CGI in het Verenigd Koninkrijk, zegt: “De samengevoegde business biedt het beste van beide bedrijven. De financiële kracht en wereldwijde footprint van CGI biedt een sterk platform om het verschil te maken in de Britse markt. Deze kenmerken gecombineerd met Logica’s innovatieve mindset en technische capaciteiten zorgen voor een sterke organisatie die kan voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit is een win-win voor onze klanten, de markt en onze mensen”.

Nieuws

Meer nieuws over