CGI overname van Logica wint twee overname awards

08 maart 2013 Consultancy.nl

In mei 2012 werd IT dienstverlener Logica overgenomen door CGI. De transactie tussen de twee ICT adviesbureaus is in Canada, CGI’s thuisbasis, bekroond met twee Mergers & Acquisition awards.
 
CGI is met circa 71,000 medewerkers over 40 landen de 5de grootste IT dienstverlener ter wereld.
 
Dealmaker awards
The ‘Canadian Dealmakers Association’ reikte de award ‘Information Technology Industry Award’ en ‘Foreign Outbound - Global Award’ uit aan CGI. De eerste award is een erkenning voor de hoge kwaliteit van de “due diligence en transactie executie”. Tijdens de deal werd CGI geadviseerd door o.a. zakenbank Goldman Sachs en advocatenkantoor Sullivan & Cromwell. De tweede award wordt jaarlijks gegeven aan de belangrijkste Canadese deal in internationale markten.
 
"We zijn verheugd met de twee dealmaker awards voor de acquisitie van Logica door CGI, een transactie die plaatsvond in meer dan 40 landen” zegt David Anderson, Chief Financial Officer van CGI.
 
CGI - Dealmaker awards
 
Logica verder als CGI
Begin dit jaar besloot CGI om, als onderdeel van een wereldwijde rebranding en de vergevorderde status van de integratie tussen de twee adviesbureaus, de brand ‘Logica’ te schrappen. Alle Logica activiteiten zijn per 15 januari hernoemd naar CGI.

Nieuws

Meer nieuws over