Ex-McKinsey partner Marco van Kalleveen versterkt Bain & Company

11 februari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Bain & Company heeft begin dit jaar voormalig McKinsey & Company partner Marco van Kalleveen benoemd tot partner. Hij is afkomstig van investeringsfonds bedrijf Bain Capital, waarvoor hij de afgelopen jaren vanuit Londen werkzaam was.

Marco van Kalleveen heeft een doctoraal in bedrijfseconomie behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na het afronden van een internship bij Goldman Sachs en zijn studie startte hij zijn loopbaan bij OC&C Strategy Consultants. In 1998 trad hij in dienst bij McKinsey & Company. De eerste twee jaar werkte hij vanuit het kantoor in Chicago, om vervolgens in 2000 de overstap te maken naar de San Francisco vestiging van het strategie adviesbureau. In 2002 maakte hij de overstap naar McKinsey & Company Amsterdam, waar hij in 2004 werd benoemd tot partner. In maart 2010 werd hij benoemd tot Senior Vice-President bij private equity-bedrijf Bain Capital in Londen.

Marco van Kalleveen - Bain & CompanyDe ervaren management consultant, die een MBA aan Harvard University in Boston heeft behaald, is gespecialiseerd in fusies en overnames, strategie, organisatie, innovatie, marketing en verkoop, met een focus op klanten in de consumentensector.

RSM Advisory Board
Naast zijn werkzaamheden voor Bain & Company is Van Kalleveen ook lid van de Advisory Board van de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit (RSM).