TG en Adviestalent trainen programmaondersteuners

20 maart 2013 Consultancy.nl

Twynstra Gudde en Adviestalent organiseren op dinsdag 9 april 2013 samen de ééndaagse training ‘Programmamanagement voor programmaondersteuners’. Tijdens de training krijgen programma-ondersteuners (bijv. Junior Projectmanagers, PMO medewerkers) inzicht in de essenties van programmamanagement en de rol die de programmaondersteuner daarin speelt. De training wordt verzorgd door Twynstra Gudde adviseur Björn Prevaas, een specialist op het gebied van project- en programmamanagement.
 
Centraal tijdens de training ‘Programmamanagement voor programmaondersteuners’:

  • Wat maakt een programma nu zo anders en bijzonder?
  • Hoe ziet een programma-aanpak eruit?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik als programmaondersteuner toegevoegde waarde lever aan de uitvoering van het programma?
  • Zijn er handige formats en tools die ik kan zetten in mijn rol als programmaondersteuner?

Adviestalent Academy en Twynstra Gudde
 
Essenties van programmamanagement
De training start met het neerzetten van de essenties van programmamanagement. Programma-ondersteuners krijgen inzicht in wat een programma onderscheidt van andere manieren van werken en wat de programma-aanpak zo bijzonder maakt. Ook worden de de belangrijkste aspecten die programmaondersteuners moeten weten van de aanpak van een programma gepresenteerd. Daarnaast gaat docent Björn Prevaas in op de verschillende rollen en rolverdeling in een programma.
 
Praktische informatie
Kosten: De kosten voor deelname bedragen € 750,- (exclusief BTW) per deelnemer.
Locatie: Kantoor van Twynstra Gudde, Stationsplein 1, Amersfoort
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Kronshorst op 033- 4677290.

Nieuws