Ordina opent nieuw kantoor aan Europaweg in Groningen

11 juni 2009 Consultancy.nl

Ordina Noord-Nederland heeft een nieuw kantoor in gebruik genomen aan de Europaweg 31-33 in Groningen. De officiële opening is gisteren verricht door de Burgemeester van Groningen, Jacques Wallage. Het nieuwe kantoor biedt een thuishaven voor alle 400 consultants en professionals van het ICT adviesbureau in de regio. 

De oude kantoren van het adviesbureau aan de Rozenburglaan en de Kadijk in Groningen en het kantoor van Wisdom in Groningen zijn niet langer in gebruik. 

“Met de verhuizing naar het nieuwe kantoor bundelen we onze krachten in de regio Noord optimaal”, aldus Chris Jansen, Algemeen Directeur van Ordina Nederland. “Alle medewerkers van de drie locaties in Groningen werken nu samen vanuit één locatie aan hetzelfde doel: onze klanten adviseren en ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Nuchterheid, openheid en innovatie staan daarbij centraal. Deze waarden zijn ook terug te vinden in dit bijzondere pand, dat zich onderscheidt door duurzaamheid en (her)gebruik van materialen”. 

Ordina Groningen

Het interieur van het kantoor van Ordina in Noord-Nederland, gevestigd in Groningen.

Jacques Wallage, Burgemeester van Groningen: “Ik ben heel blij dat Ordina op deze manier voor de stad Groningen heeft gekozen. Het is allereerst natuurlijk goed voor bestendiging van de werkgelegenheid. Maar ook de locatiekeuze is van belang. Kiezen voor een prachtig vernieuwbouwd pand langs de ringweg toont ambitie. Dat zowel de projectontwikkelaar TCN als Ordina een dergelijke stap zetten om een bestaand pand rigoureus te verbouwen. Met medewerking van de gemeente Groningen - met name vanuit het project Terreinwinst -  heeft dit gebied bij het Europaplein door een nieuwe herinrichting een bijzonder eigentijdse uitstraling gekregen wat weer fantastisch aansluit bij het Europapark”. 

Nieuws

Meer nieuws over