Wim Ruijgrok voorzitter Raad van Commissarissen van Panteia

15 januari 2012 Consultancy.nl

Beleids- en onderzoeksbureau Panteia heeft Wim Ruijgrok (1947) per 1 januari 2013 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen. De oud VNO-NCW directeur, die al deel uitmaakte van de RvC, volgt Wim van Voorden op. 

Wim Ruijgrok

Panteia is met 270 medewerkers het grootste beleids- en marktonderzoeksbureau van Nederland. Panteia bestaat uit verschillende sublabels, waaronder EIM, Research voor Beleid, NEA Transport en Stratus/IPM. Het adviesbureau uit Zoetermeer en Brussel helpt zowel profit- als non-profitorganisaties op de Nederlandse en internationale markt.  

Over Wim Ruijgrok
Wim Ruijgrok is oud-directeur van de Vereniging VNO-NCW. Hij heeft een langdurige loopbaan gevolgd binnen de wereld van de ondernemersorganisaties. Behalve als lid van de RvC van Panteia is hij onder meer actief als bestuurslid van het administratiekantoor van de Telegraaf Media Groep, voorzitter van de Raad van Toezicht van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, voorzitter van de Stichting Cognitief Talent en bestuurder van de Academie voor Verenigingsmanagement. Hij is lid van de Raad voor de Vluchteling en voorzitter van de Stichting Vrienden van Quink vocaal ensemble.

Nieuws