Microsoft benoemt Ordina tot Gold Partner Communications

10 december 2012 Consultancy.nl

Ordina is door Microsoft uitgeroepen tot Microsoft Gold Partner in Communications. Microsoft kent deze status toe aan partijen die uitgebreide kennis hebben van Lync, de complete communicatieoplossing van Microsoft. Met deze benoeming verstrekt het ICT adviesbureau haar dienstverlening op het gebied van Unified Communications & Collaboration, een van de innovatiethema’s van de dienstverlener.

Het Nederlandse adviesbureau heeft ruim 150 Microsoft-gecertificeerde consultants op het gebied van infrastructuur, software ontwikkeling en business intelligence.

“De benoeming tot Microsoft Gold Partner in Communications is voor ons een bevestiging van onze kennis en ervaring op het gebied van ons innovatiethema Unified Communications & Collaboration”, aldus Barend de Zoete, Directeur Professional Services & Projects van Ordina. “Lync is een belangrijk product in onze dienstverlening op dat gebied.

We hebben bewust geïnvesteerd in de verdere uitbreiding van onze dienstverlening en kennis op het gebied van Lync. Zo hebben we vorige week het product Lync-in-the-box gelanceerd, waarmee organisaties op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de mogelijkheden van Unified Communications and Collaboration. Ook hebben we een samenwerking met Aspect gesloten, waarbinnen wij Lync integreren in Aspect-software. Dankzij deze samenwerking kunnen ook contact centers profiteren van de voordelen van Unified Communications. De benoeming tot Gold Partner in Communications door  Microsoft is voor ons een extra bevestiging van onze kennis en ervaring op het gebied van Unified Communications & Collaboration.”

Nieuws