Twee nieuwe commissarissen voor Magnus Holding

23 april 2004 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Magnus heeft twee nieuwe leden benoemd in de Raad van Commissarissen: Jelle Dohmen en Fred Geerts. Hun benoeming is bekrachtigd tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders dat gisteravond plaatsvond. Met de komst van twee nieuwe leden komt het adviesbureau tegemoet aan één van de ‘codes of best practice’ voor Corporate Governance voor Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen.
 
Jelle Dohmen richtte in 1970 G&D Software op en was later bestuursvoorzitter van Volmac Software Groep. “Hij brengt waardevolle kennis in op gebieden als financieel beleid en verkoop van software en services” aldus het ICT adviesbureau. Fred Geerts, voormalig managing partner van het huidige Accenture Nederland, heeft veel ervaring op het gebied van strategische beleidsvorming, corporate governance, veranderingsprocessen en IT.
 
Fred Hermans, CEO van Magnus Holding: “Na de herstructurering van Magnus Holding kunnen we ons concentreren op verdere verbetering van het operationeel resultaat, uitbouw van de bestaande activiteiten en versterking van ons serviceportfolio. De twee nieuwe commissarissen zullen hier met hun kennis en netwerk een waardevolle bijdrage aan leveren. Wij zijn blij dat zij onze Raad van Bestuur terzijde willen staan met deskundig en onafhankelijk advies en toezicht.”