Magnus hernoemt aankoop ETX naar Qurius ETX

30 juni 2004 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Magnus heeft de overname van Microsoft Gold Partner ETX afgerond. De acquisitie werd in april van dit jaar aangekondigd, inmiddels is de integratie ook afgerond. Doordat de dienstverlening van ETX sterk aansluit bij die van werkmaatschappij Qurius wordt de nieuwe aankoop gerebrand naar Qurius ETX.
 
ETX is in 1997 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een specialist in professionele softwareontwikkeling op het Microsoft-platform. Door de overname van het IT consulting kantoor uit Rijswijk telt Magnus Holding zo’n 200 medewerkers en ICT consultants.
 
Fred Hermans, CEO van Magnus: "Wij willen klanten een krachtige propositie bieden waarin bedrijfsverbeteringen en -oplossingen centraal staan. Strategische doelstelling voor 2004 is het verder versterken van onze positie in de markt voor bedrijfsoplossingen voor middelgrote bedrijven. De activiteiten en kwaliteiten van ETX sluiten hier uitstekend op aan. Vanwege de gezamenlijke focus op Microsoft-technologie is veel synergie te behalen uit samenwerking tussen ETX en onze werkmaatschappij Qurius. Daarom heet ETX voortaan Qurius ETX. In de zomer van 2004 volgt aanpassing van de huisstijl en materialen."