Logica en Beeline integreren workforce oplossing

04 juni 2012 Consultancy.nl

Logica heeft een samenwerking afgesloten met Beeline, een leverancier van workforce management oplossingen. De partners gaan een geïntegreerd systeem aanbieden dat klanten helpt om de inhuur van tijdelijke arbeid verder te professionaliseren. 

Inkoop en het managen van tijdelijke arbeidskrachten
Het geïntegreerde systeem  is gemaakt om bedrijven te ondersteunen bij de inkoop en het managen van tijdelijke arbeidskrachten. Het HR-systeem van Logica is geïntegreerd met Beelines Vendor Management Systeem (VMS). Het Nieuwe system - Flexible Workforce Management - werkt als Software as a Service (SAAS) via de cloud. 

Michiel Struijk, Vice President Outsourcing Services Logica Benelux: “Door deze samenwerking zijn we in staat het systeem dat Logica en Beeline leveren, te integreren met de HR-dienstverlening van bedrijven. Hierdoor wordt het proces van het inhuren van tijdelijke arbeid geoptimaliseerd. Dit is erg breed: van de selectie van de kandidaten tot de daadwerkelijke inhuur en de indiensttreding van de tijdelijke medewerkers, alles wordt ondersteund door het nieuwe systeem. Ook de facturatie van de leverancier van de betreffende kandidaat bij het bedrijf wordt ondersteund door Flexible Workforce Management. Samen met de technologie van Beeline hebben we daarnaast de administratieve kant beperkt weten te houden. Wij verheugen ons erop de samenwerking met Beeline nog verder uit te bouwen in de toekomst.” 

Silvester de Keijzer, Beeline Senior Vice President EMEA Business Development: “Samenwerken met Logica aan deze geïntegreerde HR BPO oplossing voor tijdelijke arbeid is een uitstekende manier om Beeline technologie en Europese expertise in te zetten ten voordeel voor de markt. Beeline is trots op deze samenwerking.”

Nieuws