Ronald van der Wal voegt zich als partner bij CPI

01 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

CPI heeft het partnerteam uitgebreid met Ronald van der Wal, die zich per vandaag heeft verbonden aan de specialist in financiële vraagstukken.

Ronald van der Wal heeft bijna 20 jaar werkervaring met uitgebreide kennis van interne beheersing, regelgeving en compliance.

Hij specialiseert zich in complexe transformatieprogramma’s voor interne controle, waarbij data-analyse, IT, beveiliging en risicokennis worden gecombineerd. Daarnaast treedt hij op als sparringpartner op het gebied van interne controle, risicomanagement en internal audit.

Ronald van der Wal voegt zich als partner bij CPI

Van der Wal werkte de afgelopen jaar in de financiële sector, onder meer voor Aegon, MUFG Securities en Change. Hij bekleedde verschillende leidinggevende rollen, waaronder die van Head of Risk Management (MUFG Securities) en Chief Risk & Compliance Officer (Change).

Daarvoor werkte hij in de consultancy bij Deloitte, waar hij zijn carrière startte en actief was binnen de Risk Advisory-praktijk. Hij hield zich bezig met projecten op het gebied van risicomanagement, compliance, cyber en IT-audit, in binnen- en buitenland.

“Ik kijk er enorm naar uit om aan mijn nieuwe uitdaging bij CPI te beginnen. Ik ben ervan overtuigd dat het toekomstige succes van organisaties afhangt van de kwaliteit én het aanpassingsvermogen van haar mensen. Authenticiteit, talent en de drive om het verschil te maken staan daarbij centraal. In deze rol kan ik mijn ervaring inzetten en voor klanten van CPI het verschil maken.”

CPI is een bureau uit Hilversum met een kernteam van consultants in loondienst en een netwerk van ruim 450 aangesloten professionals. Het bedrijf werkt onder meer voor partijen als Robeco, Rabobank, Triodos, Bouwinvest, Knab, LeasePlan, Achmea, Nationale Nederlanden, en De Volksbank.