Pam van der Vlugt voegt zich bij partnerteam van CPI

13 januari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

CPI heeft zijn seniorteam in ons land versterkt met Pam van der Vlugt, die is benoemd tot associate partner.

CPI helpt zijn klanten met het transformeren van hun finance- en riskafdelingen en maakt daarbij gebruik van een aanpak die rekening houdt met zowel de harde als zachte kanten van transformatie. “Een integrale aanpak – een die aandacht heeft voor strategie, processen en leiderschap en cultuur – leidt tot succes”, zegt Simone Heidema, managing partner van CPI.

Van der Vlugt (die een achtergrond heeft als organisatiepsycholoog) gaat zich vooral bezighouden met deze zachte kant van verandering. “Mijn aandacht gaat uit naar thema’s binnen het domein van leiderschap, people verandering en cultuur”, zegt de kersverse associate partner.

Pam van der Vlugt, Associate Partner, CPI

Van der Vlugt begon haar loopbaan bij een HR-bureau en maakte vervolgens de overstap naar Logica (nu CGI) waar ze zich binnen de HR-afdeling richtte op talentmanagement.

In 2009 maakte ze de stap naar het zelfstandig ondernemerschap en de afgelopen vijftien jaar werkte ze als veranderaar binnen corporate organisaties in verschillende sectoren. Ze heeft directies bij zowel grote als kleine organisaties geholpen de organisatie te transformeren.

Gedurende die periode werkte ze ook als trainer voor de ITIP School voor Leven en Werk, een organisatie die opleidingen verzorgt gericht op cultuur en het begeleiden van veranderingsprocessen.

Over haar nieuwe rol zegt Van der Vlugt: “Transformaties zijn aan de orde van de dag in organisaties. Dit vraagt veel van organisaties, hun leiders en de mensen die er werkzaam zijn. Een integrale benadering leidt ertoe dat organisaties structureel en duurzaam veranderen – ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de transformaties die CPI uitvoert.”

CPI werkt voor klanten als Robeco, Rabobank, Triodos, DIF Capital, Bouwinvest, Knab, Sanquin, LeasePlan, KPN, Nationale-Nederlanden, De Volksbank en Eneco.