Deloitte-partner Rob Stout maakt overstap naar CPI

20 juni 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

CPI heeft een nieuwe partner verwelkomd in ons land: Rob Stout. Hij gaat zich richten op vraagstukken op het gebied van IT-risicomanagement en cybersecurity.

Rob Stout neemt meer dan twintig jaar aan ervaring in de zakelijke dienstverlening mee naar CPI, in haar geheel opgedaan bij Deloitte. Meest recentelijk was hij partner binnen de Risk Advisory-divisie van Deloitte.

Bij het Big Four-kantoor bediende Stout grote financiële en publieke instellingen op het brede terrein van governance, risk management en compliance. Daarvoor werkte hij binnen de Assurance-praktijk als register accountant en IT-auditor. Ook in deze fase van zijn loopbaan richtte hij zich op de financiële en publieke sector.

Deloitte-partner Rob Stout maakt overstap naar CPI

In het snel veranderende landschap van vandaag zorgen tal van technologische ontwikkelingen en nieuwe externe risico’s voor een disruptie in de bedrijfsvoering van organisaties. In dit nieuwe normaal is risicomanagement en interne beheersing dan ook een strategisch thema geworden voor organisaties.

“Door de verdere digitalisering en ontwikkelingen op het gebied van ESG wordt het vraagstuk alleen maar complexer”, stelt Stout. “Ik vind het een mooie uitdaging om de boardroom en directies over dit vakgebied te adviseren. Dit geeft mij veel energie. Ik kijk ernaar uit om klanten van CPI te begeleiden om aantoonbaar in control te komen en te blijven, samen met zijn team van ervaren professionals.”

CPI specialiseert zich in risicomanagement, finance, governance en compliance. De ruim 400 professionals van het Amsterdamse bureau werken voor multinationals en het groot-mkb, met namen als Robeco, Rabobank, Triodos, Knab, Stichting Sanquin, LeasePlan, KPN, Nationale-Nederlanden, De Volksbank en Eneco als de bekendere klanten in de portefeuille.

Simone Heidema, managing partner bij CPI, toont zich verheugd over de komst van de nieuwe partner. “Rob heeft met zijn achtergrond op het gebied van risk een bijzonder trackrecord opgebouwd. In de markt en ook bij bedrijven wordt hij gezien als één van de koplopers in de begeleiding van governance-, risk- en compliancetransformaties. We zijn daarom bijzonder blij onze krachten te bundelen en de toekomst van CPI nóg verder uit te bouwen.”

Eerder dit jaar voegden ook Freek van Velsen en Pam van der Vlugt zich bij het partnerteam van CPI.