CPI benoemt Pieter van Mierlo en Erwin Rexwinkel

13 september 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Financieel consultancybureau CPI heeft Pieter van Mierlo en Erwin Rexwinkel benoemd tot lid van de Advisory Board.

De twee oudgedienden van de bankensector (Van Mierlo) en de consultancy (Rexwinkel) brengen gezamenlijk meer dan 65 jaar aan werkervaring mee naar CPI.

“Pieter en Erwin zullen ons adviseren en begeleiden bij de realisatie van onze groeidoelstellingen voor de komende jaren”, zegt Simone Heidema, die het bureau in 2005 oprichtte en nog steeds aan het roer staat als managing partner.

CPI benoemt Pieter van Mierlo en Erwin Rexwinkel

CPI richt zich op vier thema’s: risicomanagement, finance transformatie, governance en compliance. De firma, die voluit ‘Connecting People with Impact’ heet, werkt vooral voor grote instellingen in de financiële wereld. Tot de opdrachtgevers behoren partijen als ABN Amro, Achmea, Aegon, De Volksbank, Knab, NN, Rabobank, Saxo en Triodos.

De firma opereert met een kernteam van rond de 30 medewerkers en beschikt over een community van meer dan 400 professionals, waarvan velen een achtergrond hebben op CxO- en managementniveau.

“Vorig jaar hebben we een nieuwe strategische ambitie geformuleerd. Verder groeien is één van onze doelstellingen, daartoe hebben we recent nieuwe proposities gelanceerd, een aantal ervaren partners aangetrokken en is een Advisory Board geformeerd”, zegt Heidema.

Pieter van Mierlo werkte maar liefst 35 jaar bij ABN Amro in diverse management- en directiefuncties. Sinds enkele jaren is hij zelfstandig adviseur. “Graag begeleid ik het partnerteam en de consultants van CPI bij verdere de ontwikkeling van de organisatie. Een ambitieus groeipad waarbij zij zich onderscheiden als menselijke consultants, met veel kennis en ervaring, tegen een fair tarief.”

Erwin Rexwinkel heeft jarenlang als partner bij diverse Big Four-organisaties gewerkt en is sinds enkele jaren zelfstandig managementadviseur. “CPI is een unieke organisatie met een duidelijke propositie en veel ambitie. Ik ondersteun CPI graag bij een succesvolle strategierealisatie.”