OutSystems benoemt LINKIT tot Premier Partner

11 juli 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

OutSystems heeft LINKIT benoemd tot Premier Partner. Daarmee voegt het bedrijf zich bij een exclusieve club van toppartners wereldwijd.

Het in Utrecht gevestigde LINKIT is een IT-adviesbureau gespecialiseerd in thema’s als low-code, cloud, data engineering en functioneel beheer.

Binnen het low-codedomein is LINKIT al jarenlang partner van OutSystems, een aanbieder van software die low-codeontwikkeling mogelijk maakt. Softwareontwikkeling via low-code biedt organisaties veel voordelen ten opzichte van traditioneel programmeren, zoals met .NET of Java.

OutSystems benoemt LINKIT tot Premier Partner

Met de promotie tot Premier Partner mag LINKIT zich nu tot een select gezelschap rekenen: niet meer dan 22 firma’s wereldwijd hebben deze status, waarvan er slechts enkele in Nederland actief zijn.

“Deze benoeming is een bevestiging van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid”, zegt Orla Dijkink, Lead OutSystems bij LINKIT. “We zijn trots dat we dit hebben kunnen realiseren met ons OutSystems-team. Het stelt ons in staat om nog meer impact te maken met low-code-applicatieontwikkeling op het OutSystems-platform.”

LINKIT heeft de erkenning te danken aan de diepgaande kennis en expertise die het bureau heeft van het OutSystems-platform en de hoge klanttevredenheid van klanten. Ook heeft LINKIT een team van formaat opgebouwd – ondertussen telt het bureau meer dan 70 gecertificeerde OutSystems-professionals in Nederland, Duitsland en Zuid-Afrika.

“De Premier Partner-status stelt ons in staat om onze samenwerking met OutSystems te intensiveren en nog sneller innovatieve oplossingen te leveren aan onze klanten”, zegt Daan de Groof, Managing Partner bij LINKIT. “We kijken ernaar uit om voorop te blijven lopen in de markt op het gebied van low-code-softwareontwikkelingen.”