TwynstraGudde benoemt Douwe Hatenboer tot partner

28 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

TwynstraGudde heeft per 1 juli Douwe Hatenboer benoemd tot partner. Hatenboer geeft sinds 2023 leiding aan de adviesgroep zorg van het organisatieadviesbureau, waarbij hij zich vooral toelegt op samenwerkingsvraagstukken en organisatie-inrichting in de zorg.

Hatenboer startte zijn carrière elf jaar geleden bij OchtendMensen, het jong talenten onderdeel van organisatieadviesbureau uit Amersfoort. Van daaruit groeide hij door naar de rol als eindverantwoordelijke voor de gezondheidszorgpraktijk van TwynstraGudde.

De afgelopen jaren heeft Hatenboer met zijn team meerdere intensieve samenwerkingstrajecten begeleid. De bijdrage van dit team varieerde van de verkenningsfase tot aan de uiteindelijke invoering van nieuwe organisatie-inrichtingen. Naast samenwerkingsvraagstukken richt de gezondheidszorgpraktijk van TwynstraGudde zich op strategie-ontwikkeling, projectmanagement en huisvestingsvraagstukken.

TwynstraGudde benoemt Douwe Hatenboer tot partner

Douwe Hatenboer, Partner, TwynstraGudde

Ook in zijn nieuwe rol als partner, zal Hatenboer zich blijven richten op samenwerkingsvraagstukken en organisatie-inrichting in de zorg. Daarbij verbindt hij zijn kennis van samenwerkingsvormen met vaardigheden en kennis in het omgaan én verbinden van belangen.

Hatenboer is in de zorg binnen verschillende domeinen actief, met in het bijzonder een focus op de medisch specialistische zorg en de acute zorg.

Bij TwynstraGudde werken rond de 380 medewerkers, verspreid over kantoren in Amersfoort en Den Haag. Het interim-netwerk telt honderden ervaren interimmers en zelfstandige professionals.

Met advies, management en opleidingen helpt TwynstraGudde mensen en organisaties bij duurzame veranderingen, onder meer op het gebied van energie en klimaat, wonen, veiligheid, landbouw, mobiliteit, zorg en onderwijs.