Vier nieuwe MT leden IT consultancy Altran

25 januari 2012 Consultancy.nl

Technologie- en innovatieadviesbureau Altran heeft in de afgelopen twee maanden diverse veranderingen doorgevoerd in zijn internationale managementteam. Olivier Aldrin is benoemd tot senior vice-president en CFO, Michel Bailly is de nieuwe Group CTO, Cyril Roger is aangesteld als executive vice-president voor Zuid-Europa, en Rüdiger Fox is de nieuwe executive director van Altran Duitsland. De nieuwe leden zijn onderdeel van het managementcomité van de Groep en rapporteren aan Philippe Salle, chief executive officer (CEO) van Altran.

De nieuwe CEO Philippe Salle, die in het verleden werkzaam was bij Accenture en McKinsey & Company, voerde sinds zijn aanstelling in juni 2011 ingrijpende veranderingen door in het internationale managementteam. In september stelde hij een nieuwe Group purchasing director aan (Ludovic Bruillot) en een nieuwe Group communications director (Frédéric Fougerat). In oktober maakte hij de nieuwe globale strategie voor 2012-2015 bekend. En in december 2011 en januari 2012 volgden deze vier nieuwe aankondigingen.

Olivier Aldrin and Michel Bailly - Altran

Chief financial officer en chief technical officer
Altrans nieuwe chief financial officer (CFO), Olivier Aldrin (46), is afkomstig van ICT- en telecombedrijf Econocom. Bij Econocom was hij ook CFO, net als hij eerder was voor Serete (1994-1999), Thales Information Systems (1999-2004) en Ingenico (2004-2006). Michel Bailly (52), de nieuwe Group chief technical officer (CTO) werkte in zijn vorige baan als chief procurement officer bij Astrium (de ruimtevaartdivisie van EADS Group). Michel Bailly zal direct betrokken zijn bij de implementatie van Altrans nieuwe strategie.

Rudiger Fox and Cyril Roger - Altran

Executive vice-president Zuid-Europa en executive director Duitsland

Cyril Roger is gepromoveerd van managing director Frankrijk tot executive vice-president voor Zuid-Europa (Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje). De benoeming werd effectief in november 2011. Rüdiger Fox (45), die sinds 2006 bij Altran werkt, is aangesteld als de nieuwe executive director van Altran Duitsland.

Nieuws