SuccessDay organiseert 2de editie van HR Technology Awards

17 juni 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd

De HR Technology Awards staan na een succesvolle eerste editie wederom op de agenda. Het award- en netwerkevenement vindt plaats op 26 september 2024 in Eindhoven.

De eerste editie van de HR Technology Awards, georganiseerd door SuccessDay en Transformation Forms, trok bijna honderd CHRO’s, CIO’s, HR- en IT-directeuren en professionals werkzaam binnen de HR-Tech wereld. Tijdens de Awards werden prijzen uitgereikt in drie categorieën.

Naast het uitdelen van prijzen, staat het evenement in het teken van kennisdeling, het opdoen van inzichten in de nieuwste trends en best practices en met elkaar netwerken.

SuccessDay organiseert 2de editie van HR Technology Awards

Bas Eggelaar, oprichter van HR-consultancykantoor SuccessDay, kijkt met grote verwachting uit naar deze tweede editie: “Vorig jaar hebben we een geweldig succes behaald met de eerste editie van de HR Technology Awards. Dit jaar willen we die successen overtreffen en nog meer waarde toevoegen aan de HR-sector door innovatie en samenwerking te blijven stimuleren.”

Eggelaar benadrukt dat de HR Technology Awards een platform bieden voor het vieren van innovatie en excellentie binnen de HR-sector: “Dit jaar streven we ernaar om het event nog groter en uitdagender te maken. We willen nog meer kennis delen, nog meer netwerken mogelijk maken en natuurlijk nog meer organisaties in het zonnetje zetten die een voorbeeld zijn voor anderen.”

Net als vorig jaar zullen awards worden uitgereikt in de categorieën Best HR Transformation using Technology, Best HR Technology Product Innovation en Best Next Generation HR Technology. Een deskundige jury, bestaande uit gerenommeerde experts uit de sector, zal zorgvuldig alle inzendingen evalueren en de winnaars selecteren.

In 2023 werden de Awards in de wacht gesleept door Just Eat Takeaway, Workday en Crunchr.

De awardshow vindt op 26 september plaats in De Kazerne in Brainport, Eindhoven, een belangrijke innovatiehub binnen Nederland en zelfs Europa.