3 US partners Charles River naar Roland Berger

15 september 2012 Consultancy.nl

Roland Berger Strategy Consultants heeft zijn kantoor in Boston versterkt met drie nieuwe partners. De nieuwe partners maken alle de overstap van Charles River Associates, een gerenommeerd Amerikaans adviesbureau.

Sinds de stukgelopen fusie met Deloitte Consulting in november 2010 heeft het strategie adviesbureau een groeistrategie uitgestippeld, waaronder een hernieuwde inzet op de Noord-Amerikaanse markt. De opening van een kantoor in Boston eerder dit jaar en de benoeming van de drie nieuwe partners is onderdeel van het charmeoffensief in de VS.

Robert Henske
Robert Henske heeft 25 jaar ervaring op het gebied van internationale strategie- en bedrijfstransformatieadvisering in de chemische industrie. Voor hij bij Roland Berger kwam werken was hij Global Chemicals Practice Leader bij Charles River Associates en Senior Vice President bij Arthur D. Little.

Vijay Sarathy
Vijay Sarathy heeft ruim vijftien jaar consultingervaring in de chemische industrie, die hij opdeed bij Charles River Associates en Arthur D. Little. Zijn adviseringsactiviteiten richten zich met name op corporate en business unit strategy, fusies en acquisities, post-fusie-integratie, organisatieontwerp, verandermanagement, culturele transformatie en educatie.  

Jonathon Wright
Jonathon Wright heeft meer dan 22 jaar ervaring bij diverse toonaangevende internationale adviesbureaus. Hij heeft grote strategy consulting-projecten geleid voor internationale bedrijven in verschillende industrieën, waaronder de olie- en gasindustrie, de nutsindustrie, chemicaliën en luchtvaart.

Nieuws

Meer nieuws over