David van der Does partner bij Roland Berger Nederland

22 januari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Roland Berger Strategy Consultants heeft David van der Does benoemd tot partner. De ervaren adviseur is inmiddels een jaar werkzaam bij het strategie adviesbureau, daarvoor werkte hij onder andere voor Booz & Company en advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek.

David van der Does richt zich voornamelijk op strategie en performance improvement trajecten in de consumentengoederen, retail en dienstensectoren.
 
Begin 2012 meldde Consultancy.nl over de overstap van David van der Does van Booz & Company naar Roland Berger, na bijna tien jaar werkzaam te zijn geweest bij Booz & Company. Daar was hij, als principal, lid van het management team in Amsterdam en maakte deel uit van de Consumer & Retail en Operations Practice. Bij Roland Berger werd hij ook aangesteld als Principal en trad hij toe tot het management team van het van oorsprong Duits consultancykantoor.

Naast David van der Does bestaat het Nederlandse Management Team van Roland Berger uit Tijo Collot d’Escury (managing partner), René Seyger, Benno van Dongen, Arnoud van der Slot, Alexander Belderok en Mark de Jonge.
 
David van der Does blijft in zijn nieuwe rol als partner cliënten adviseren op het gebied van strategie, innovatie, organisatie, performance improvement en operations. Hierbij richt de Roland Berger adviseur zich voornamelijk op consumentengoederen, retail, zakelijke dienstverleners en hightech bedrijven.