David van der Does van Booz & Co. naar Roland Berger

11 januari 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

David van der Does, management team lid van Booz & Company Nederland, heeft de overstap gemaakt naar concurrent Roland Berger Strategy Consultants. Bij het van oorsprong Duitse adviesbureau wordt hij Principal en treedt hij toe tot het management team. David van der Does richt zich voornamelijk op strategie en performance improvement trajecten in de consumentengoederen, retail en dienstensectoren.

Bij Roland Berger blijft David van der Does cliënten adviseren op het gebied van strategie, innovatie, organisatie, performance improvement en operations. Hierbij richt hij zich vooral op consumenten-goederen en retail bedrijven als ook op professionele dienstverleners en hightech bedrijven.

Nederlandse managementteam

Het Nederlandse management team van Roland Berger Strategy Consultants bestaat naast David van der Does nog uit de partners Tijo Collot d’Escury (managing partner), René Seyger, Benno van Dongen, Arnoud van der Slot, Alexander Belderok en Mark de Jonge. Circa 2 maanden geleden maakte Consultancy.nl bekend dat Jochem Moerkerken, tot voor kort MT lid van Roland Berger, na 9 jaar bij het strategisch adviesbureau de overstap heeft gemaakt naar concurrent Bain & Company.

Over David van der Does

David van der Does heeft ruim tien jaar gewerkt voor Booz & Company. Bij Booz & Co. was Van der Does als principal lid van het management team in Amsterdam en maakte hij deel uit van de Consumer & Retail en de Operations Practice. Eerder werkte Van der Does ook bij De Brauw Blackstone Westbroek advocaten en behaalde hij zijn MBA bij INSEAD in Frankrijk.