Fellowmind begeleidt Microsoft CRM-implementatie bij Sanquin

05 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Stichting Sanquin gaat een nieuw CRM-systeem implementeren. De keuze is gevallen op Microsoft Dynamics 365, met Fellowmind als implementatiepartner.

Not-for-profitorganisatie Sanquin verzorgt de bloedvoorziening in Nederland. Naast het afnemen, verwerken en uitgeven van bloedproducten, houdt Sanquin zich bezig met het verrichten van onderzoek en het verzorgen van onderwijs. In totaal wordt er bij Sanquin ruim 730.000 keer per jaar gedoneerd.

Met de transitie naar een nieuw CRM-systeem verwacht Sanquin duurzamere relaties te kunnen opbouwen onder klanten en donors, wat ook moet bijdragen aan de missie van de organisatie: samen met donoren het leven van patiënten beter maken.

Fellowmind begeleidt Microsoft CRM-implementatie bij Sanquin

Na eerder dit jaar de keuze te hebben gemaakt voor Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement, ging Sanquin op zoek naar een partij die het implementatietraject kon verzorgen en begeleiden vanuit het menselijke oogpunt.

De keuze is na een zorgvuldig selectietraject gevallen op Fellowmind. “Vanwege hun brede expertise”, zegt Sasja Maas, Product Owner CRM bij Sanquin. “We hebben er alle vertrouwen in dat Fellowmind niet alleen door hun technische kennis, maar ook door hun ervaring met changemanagement, communicatie en training een goede partner is om ons te helpen met het verwezenlijken van onze ambities.”

Fellowmind gaat de komende maanden helpen bij het implementeren van het systeem en het migreren van bestaande data. Volgend op de implementatie worden de medewerkers van Sanquin uitgebreid getraind en ondersteund bij het gebruik. Langdurige ondersteuning en doorontwikkeling maken ook deel uit van de samenwerking met Fellowmind.

“We zijn ontzettend trots en blij om een bijdrage te mogen leveren aan het mooie werk van Sanquin. We dragen de organisatie een warm hart toe en veel van onze collega’s zijn zelf bloeddonor. Dit zorgt voor veel betrokkenheid bij deze samenwerking”, aldus Martien Merks, directeur van Fellowmind.