Conclusion lanceert data- en intelligence-label Conclusion Intelligence

24 mei 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel

Conclusion heeft Conclusion Intelligence gelanceerd, een nieuw label dat de expertise van vijf dochterbedrijven bundelt.

Conclusion-dochtermaatschappijen Hot ITem, Mediaan, AMIS, Future Facts en DataTrust houden zich allemaal bezig met organisatieverbetering en procesvernieuwing door middel van data science en geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en analytics.

Door samen op te trekken kunnen de zusterfirma’s volgens Conclusion meer impact maken bij klanten door geïntegreerde diensten. Ook kunnen ze beter kennis en ervaringen uitwisselen.

Conclusion lanceert data en intelligence label Conclusion Intelligence

Conclusion Intelligence telt bij de lancering ruim 500 professionals. De vijf bedrijven blijven zelfstandig opereren, maar intensiveren hun al bestaande samenwerking en zullen gezamenlijk end-to-end-proposities in de markt zetten. Het gaat dan om diensten op het vlak van onder meer CSRD, de AI Act, data-integratie, generatieve AI en internet of things.

“De lancering van Conclusion Intelligence is een logische stap in het verstevigen van onze positie als marktleider op het gebied van businesstransformatie met data en intelligence”, stelt Seger Theuns, Director van Conclusion in Nederland. “Samen zijn de bedrijven in staat om nog meer waardevolle impact te maken bij onze klanten.”

“Het speelveld wordt alsmaar complexer. Hierdoor is het zaak om steeds slimmer en sneller te werken, zodat onze klanten beter kunnen omgaan met veranderingen. Door de expertise van vijf bedrijven te bundelen, kunnen we een one-stop-solution provider zijn voor alle datagerelateerde businessbehoeften van onze klanten.”

Het MT van Intelligence, met Geesje Boon in het midden

Het MT van Intelligence, met Geesje Boon in het midden

Geesje Boon, werkzaam bij Hot ITem, is benoemd tot Directeur van Conclusion Intelligence.

“Als specialist lopen we voorop in het stimuleren van datagedreven werken. Ik heb enorm veel zin om onder de vlag van Conclusion Intelligence klanten nog beter te ondersteunen bij hun business improvement-uitdagingen en samen mooie innovatieve oplossingen te creëren”, aldus Boon.

Bij Conclusion werken meer 3.300 professionals in Nederland, Zuid-Afrika en Portugal, verspreid over zo’n 25 expertbedrijven die zich samen richten op businesstransformaties en IT-services. Het Utrechtse bedrijf wordt financieel ondersteund door NPM Capital.