Annemiek Keizer en Pieter Blok naar Squarewise

13 januari 2013 Consultancy.nl

Annemiek Keizer en Pieter Blok zijn per januari 2013 in dienst getreden bij Squarewise als Junior Consultant. Binnen het adviesbureau zal Annemiek zich breed inzetten, maar voornamelijk richten op projecten binnen de energiesector. Pieter, die afkomstig is van zonne-energie specialist Oskomera Home Solar, heeft een primaire focus op de bouw  -en energiesector.
 
Over Annemiek Keizer
Annemiek Keizer heeft aan de Technische Universiteit Delft een BSc. behaald in Technische Bestuurskunde en een Msc. in Systems Engineering, Policy Analysis and Management met een specialisatie in Energie. Tijdens haar studie heeft Annemiek verschillende extracurriculaire activiteiten gedaan. Zo heeft zij in het bestuur van de Energy Club gezeten, waar TU Delft studenten in aanraking worden gebracht met duurzame energie door middel van projecten, lezingen en borrels. Daarnaast is zij een van de oprichters van de All Energy Day.
 
In 2012 liep Annemiek 8 maanden stage bij Squarewise, waar zij haar afstudeerscriptie heeft geschreven over het besluitvormingsproces in de Nederlandse biogas sector. Ze koos voor het consultancykantoor vanwege het ondernemende karakter op het gebied van duurzaamheid en innovatie. “Tijdens mijn stage heb ik kunnen ervaren hoe het is om in een inspirerende omgeving vol met gepassioneerde mensen te werken. Squarewise biedt de perfecte omgeving om mijn passie voor duurzame energie verder over te brengen naar het Nederlandse bedrijfsleven” aldus Annemiek Keizer.
 
Over Pieter Blok
Pieter Blok heeft aan de Vrije Universiteit in Amsterdam een BSc. behaald in Bestuur en Organisatie en een Msc. in Business Administration met een specialisatie in Entrepreneurship & Innovation. Pieter heeft tijdens zijn studie op hoog niveau gesport. Hij speelde enkele jaren voor Bloemendaal en Pinoke in de hoofdklasse van de nationale hockeycompetitie. Ook verbleef hij een half jaar in Latijns-Amerika waar hij vanuit Buenos Aires zijn studie met hockey en een passie voor reizen kon combineren.
 
Het werkveld van innovatie en duurzaamheid met een multi-stakeholderbenadering heeft Pieter in Squarewise erg aangesproken. Zijn afstudeeronderzoek naar een innovatieplatform rondom Schiphol waarin ook diverse stakeholders participeren heeft ervoor gezorgd dat hij affiniteit heeft met deze benadering en er graag meer ervaring in wil opdoen.

Nieuws

Meer nieuws over