Triple A – Risk Finance benoemt Kirsten de Vries tot CEO

10 mei 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Triple A – Risk Finance heeft een nieuwe CEO. Kirsten de Vries neemt het stokje over van Roel van Besouw.

De wisseling van de wacht is een mijlpaal voor Triple A – Risk Finance, een consultancybureau uit Amsterdam gespecialiseerd in risk- en actuariële vraagstukken.

Het bureau is in 2006 opgericht door vier partners. Na de overgang naar Redmore in 2014 werd Roel van Besouw aangesteld als algemeen directeur. Hij maakt nu de stap naar moederbedrijf Redmore en geeft het stokje door aan een van de collega’s van het eerste uur: Kirsten de Vries.

Kirsten de Vries, CEO, Triple A – Risk Finance

De Vries kwam in 2007 aan boord en heeft in de afgelopen zeventien jaar verschillende rollen bekleed. Zij heeft Triple A – Risk Finance zien groeien tot een van de leidende spelers in zijn segment.

Het bedrijf helpt verzekeraars, pensioenfondsen, pensioenuitvoerders en banken met onder meer risicoanalyses, premieberekeningen, het vaststellen van kapitaalbehoeften en het waarderen van portefeuilles. Ook helpt Triple A – Risk Finance bij het aanpakken van financiële en non-financiële risico’s.

In haar nieuwe rol leidt De Vries een team van circa 200 medewerkers in Nederland. Ook staat ze aan het roer van de internationale praktijk. Triple A – Risk Finance heeft vestigingen in Polen (sinds 2014), Spanje (2019), België (2020) en Duitsland (2024).

“Dit is een mooie kans voor mij en ik voel me vereerd om het bedrijf te mogen leiden waar ik zelf al jaren met veel plezier werkzaam ben”, aldus de nieuwe CEO. “Ik heb veel zin om samen met mijn collega’s het fundament wat we hebben opgebouwd verder te verstevigen en uit te breiden. We zullen blijven inspelen op actuele thema’s om onze klanten optimaal te kunnen bedienen met continu aandacht voor de ontwikkeling van onze collega’s,.”

Van Besouw: “Vanaf de start van Triple A – Risk Finance in 2006 hebben we de focus gehad op ondernemerschap en kwaliteit. Ik heb er alle vertrouwen in dat Kirsten als CEO, samen met de rest van het managementteam, dit ondernemerschap ten behoeve van onze klanten en onze collega’s op goede wijze zal voortzetten.”

Redmore

Triple A – Risk Finance is samen met Talent&Pro de grondlegger van Redmore, dat in 2014 is ontstaan. Inmiddels behoren ook Profource, ITDS, Agium en Vialegis tot de groep.

Binnen Redmore gaat Van Besouw zich voornamelijk bezighouden met de verdere uitbouw van Triple A – Risk Finance, Vialegis en de internationale business units van ITDS in Polen en Portugal. Ook krijgt hij de M&A-portefeuille voor de groep onder zijn hoede.