Talent&Pro en Triple A lanceren Redmore Group

17 december 2014 Consultancy.nl

De advieswereld is een nieuw bureau rijker: Redmore Group. Het nieuwe bedrijf, ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen financieel detacheerder Talent&Pro en consultancybedrijf Triple A – Risk Finance, richt zich met name op opdrachtgevers in de financiële sector. Beide partijen blijven ook opereren als zelfstandige organisaties met behoud van eigen merknaam.

Talent&Pro is een van de grootste detacheerders in de financiële dienstverlening. Het bedrijf heeft meer dan 700 interim specialisten werkzaam in zowel operationele als strategische functies bij onder meer het bank- en verzekeringswezen, de pensioen- en levenbranche en het actuariaat.

Triple A – Risk Finance is een adviesbureau gespecialiseerd in actuariaat en risicomanagement. Het adviesbedrijf telt circa 70 consultants, actuarissen en risk managers en is gevestigd in Amsterdam.

Talent&Pro en Triple A lanceren Redmore Group

Met de bundeling van krachten in een aparte label – Redmore Group* – verwachten de partners in te kunnen spelen op de veranderende financiële markt. Zo vragen opdrachtgevers anno 2014 steeds vaker naar totaaloplossingen op het gebied van software, business IT, outsourcing en consulting, bovendien geven klanten de voorkeur aan consultancy in combinatie met pragmatische inzet van specialisten. “Met de krachtenbundeling geven we gehoor aan deze vraag,” aldus Rob Kluyt, CEO van Redmore Group. “De Redmore Group is geboren uit de marktbehoefte aan slimmere en resultaatgerichte oplossingen die bijdragen aan een efficiënte operatie. Met de combinatie van onze mensen en consultancyoplossingen kunnen wij deze ondersteuning bieden.”

Naar de markt toe zullen Talent&Pro en Triple A – Risk Finance gezamenlijk optrekken als Redmore Group, hoewel ze ook actief blijven met hun bestaande merknaam. Volgens Roel van Besouw, Managing Partner van Triple A – Risk Finance, een win-win: “Enerzijds behouden we als Triple A onze eigen unieke positie in de markt en anderzijds biedt de samenwerking grote kansen om met Talent&Pro innovatieve totaaloplossingen te bieden voor financiële instellingen in Nederland.”

De komende maanden gaan de partners gezamenlijke proposities ontwikkelen, en waar mogelijk verdere synergiën opzoeken. Begin 2015 wordt de label verder uitgebreid met een nieuwe divisie.

* De naam Redmore Group is afgeleid van Redmore Road, een staat binnen Hammersmith, West-Londen, waar mensen en producten in samenkomen en weer verdergaan. “Het karakter van Hammersmith wordt gevormd door de vele nationaliteiten die er wonen. Het is een wijk in opkomst. Precies die combinatie van het innovatief zakelijke en scherpzinnig menselijke is waar de Redmore Group voor staat,” aldus de medeoprichters.

Nieuws