Orchard Finance benoemt Eelco van de Lustgraaf tot partner

07 mei 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Drie jaar na zijn komst bij Orchard Finance mag Eelco van de Lustgraaf zich nu partner noemen.

De consultant en voormalig bankier sloot zich drie jaar geleden als senior manager aan bij Orchard Finance. Hij heeft in de afgelopen periode met veel enthousiasme gewerkt aan het uitbouwen van de praktijken Debt Advisory en Corporate Finance.

“In de dagelijkse praktijk werk ik veel met en voor grootzakelijke klanten en familiebedrijven op thema’s zoals financiering, fusies & overnames en waarderingen”, zegt Van de Lustgraaf.

Eelco van de Lustgraaf, Partner bij Orchard Finance

Voor zijn overstap deed Van de Lustgraaf vergelijkbare ervaring op bij ICC, een adviesbureau uit Utrecht gespecialiseerd in zakelijke financieringsvraagstukken. Daarvoor werkte hij zo’n tien jaar voor grootbanken ING en Rabobank. “Ik heb na mijn tijd in banking bewust gekozen voor het adviesvak. Vanuit een onafhankelijke positie kan ik mij richten op de inhoud en het belang van mijn opdrachtgever.” 

“Ik werk graag vanuit de principes: een langetermijnvisie, relationeel gedreven en met oog voor de medemens. Hierin heb ik met Orchard Finance een goede match gevonden. En ik werk met veel plezier binnen een team van professionals, jong en oud, met diepgaande kennis op verschillende vlakken.”

Het in Maarssen gevestigde Orchard Finance is een financieel adviesbureau gespecialiseerd in treasury, debt advisory, corporate finance en risk. Het adviesbureau ondersteunt klanten met consultancy, projectmanagement en staffingdiensten, en behoort tot de leidende spelers in het vakgebied.

Bij de firma werken rond de 35 professionals, zij worden geleid door een zeskoppig partnerteam.

“We zijn verheugd om Eelco te verwelkomen binnen de maatschap”, laat Rolf Michon weten, Managing Partner van Orchard Finance. “Met zijn ervaring, netwerk en drive om de beste resultaten neer te zetten hebben wij de volgende stap gezet naar een bredere basis voor onze financieringspraktijk en de groei van onze corporate finance-dienstverlening.”