Eraneos benoemt Ben Toekiran tot partner binnen IT Advisory

07 mei 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Eraneos heeft Ben Toekiran aangesteld als partner binnen de IT Advisory-praktijk.

Met een carrière van meer dan 25 jaar in business- en IT-consultancy, opgebouwd bij verschillende grote advieskantoren, brengt Ben Toekiran veel ervaring mee naar Eraneos (voorheen Quint).

Toekiran zal zich binnen Eraneos bezighouden met het verder uitbouwen van de servicelijn IT Advisory. Deze tak helpt opdrachtgevers bij vraagstukken op gebieden als IT-strategie, IT-operating model, sourcing, digitale transformatie en de adoptie van nieuwe technologieën.

Ben Toekiran, Partner, Eraneos

“Na jaren werkzaam te zijn geweest bij Accenture, CGI en Deloitte, ben ik blij om mijn expertise over te brengen naar Eraneos”, laat Toekiran weten. “Ik ben toegewijd aan het vergroten van de aanwezigheid in de Nederlandse markt, het bouwen van nieuwe digitale proposities en het bijdragen aan de Europese groeiambities.”

De afgelopen twee jaar was Toekiran Director Cloud Engineering binnen Deloitte Consulting, met een focus op clouddiensten. Bij CGI was hij in zijn laatste rol Vice President binnen Consulting en was hij verantwoordelijk voor de industriepraktijk Oil & Gas. Eerder werkte hij voor Logica (voorganger van CGI) en Accenture.

“Met de komst van Ben kunnen we onze footprint op het gebied van IT Advisory nog verder uitbouwen,” zegt Peter Luijendijk, Practice Lead IT Advisory bij Eraneos. “Met zijn expertise op het gebied van cloud en IT-transformaties zullen we onze diensten op dit vlak verder verstevigen en uitbouwen.”

Bij Eraneos werken meer dan 250 medewerkers in Nederland. Het bureau heeft daarnaast zo’n 800 professionals in Duitsland, Spanje en Zwitserland.