&samhoud start actie #brighterfuture tegen pessimisme

07 januari 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau &samhoud heeft een nieuwe campagne gelanceerd: #brighterfuture. Met de campagne wil het adviesbureau een tegengeluid creeren voor het pessimisme in Nederland. De campagne roept Nederlanders op om hun “verhalen en momenten die de wereld beter maken” in te sturen. De mooiste momenten worden op vrijdag 18 januari getoond tijdens de première van de documentaire “Together we build a brighter future” in Pathe Tuschinski, Amsterdam.
 
Salem Samhoud, oprichter van &samhoud, licht het de campagne #brighterfuture toe: “Juist in deze tijd van crisis is het nodig dat Nederland wordt overspoeld met een golf van positivisme. Er zijn zoveel mensen die iets goeds voor de wereld willen doen en ik roep iedereen op om deze momenten te delen. Juist door ons te focussen op alles wat goed gaat lossen wij de crisis op”.
 
Samhoud - Brighter Future
 
#brighterfuture
Alle Nederlanders kunnen meedoen met de #brighterfuture actie. Het organisatieadviesbureau roept geïnteresseerden op om een ‘simpel gebaar’of een ‘mooi initiatief’ in te sturen via Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube of de website www.togetherwebuildabrighterfuture.com.
 
&samhoud foundation
#brighterfuture is een initiatief van &samhoud foundation, onderdeel van adviesbureau &samhoud. De foundation heeft als doel om meer verbinding in de wereld tot stand te brengen.

Nieuws

Meer nieuws over