Royal FloraHolland verlengt samenwerking met Conclusion

12 april 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Royal FloraHolland gaat opnieuw een langjarige samenwerking aan met Conclusion.

Het nieuwe contract is een verlenging van de samenwerking die in 2017 werd gestart met de uitbesteding van IT-diensten aan Conclusion. De ICT-dienstverlener heeft Royal FloraHolland daarnaast onder meer geholpen met het moderniseren van zijn IT-landschap, het digitaliseren van primaire bedrijfsprocessen en het overhevelen van applicaties naar de cloud.

David van Mechelen, CFO van Royal FloraHolland, zegt dat het bedrijf tevreden terugkijkt op de samenwerking. “We werken al zeven jaar samen met Conclusion voor een deel van ons IT-landschap. Conclusion heeft daarin een grote prestatie geleverd.”

Royal FloraHolland verlengt samenwerking met Conclusion

De samenwerking is nu verlengd voor een periode van vijf jaar. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Een deel van de ondersteuning van Conclusion richt zich op het in de lucht houden van IT-processen. Zo zorgt dochtermaatschappij Conclusion Mission Critical voor 24/7-support voor de infrastructuurdienstverlening en het beheer van het cloudplatform. Conclusion Enablement draagt zorg voor het beheer en de doorontwikkeling van applicaties.

De samenwerking is daarnaast wederom gericht op digitale innovatie. Royal FloraHolland heeft de ambitie om een leidende sierteeltmarktplaats te worden voor kwekers en kopers wereldwijd. Via een digitaal handelsplatform wil Royal FloraHolland vraag en aanbod direct met elkaar samenbrengen.

Conclusion ondersteunt de ontwikkeling van het digitale handelsplatform op tal van manieren, waaronder cloud, procesoptimalisatie, integratie van derde partijen, SaaS-oplossingen en continue vernieuwing.

Engbert Verkoren, CEO van Conclusion, zegt over de contractverlenging: “We zijn ontzettend blij dat we de goede samenwerking met Royal FloraHolland gaan voortzetten. Samen hebben we de afgelopen jaren enorme stappen gezet in het moderniseren van het IT-landschap. In het vervolg van de samenwerking gaan we elkaar ook op internationaal vlak versterken.”