TG alumnus in bestuur Espria en Woonzorg Nederland

03 januari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Tiana van Grinsven (42), alumnus van Twynstra Gude, is per 1 januari 2013 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Espria en Woonzorg Nederland. Zij is momenteel bij de zorgorganisatie werkzaam als Directeur strategie en concernontwikkeling. Binnen de Raad van Bestuur zal zij zich met name richten op de aansturing van de bedrijfsonderdelen in het Westen van het land. Daarnaast wordt ze verantwoordelijk voor het vormgeven en realiseren van de strategie en de portefeuille innovatie.
 
Het zorgconcern Espria bestaat uit de organisaties Evean, Icare, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, De Trans, Kruiswerk West Veluwe, Jeugdgezondheidszorg, de Kraamvogel en PartiCura. Woonzorg Nederland is een woningcorporatie gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
 
Over Tiana van Grinsven
Tiana van Grinsven studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Twente. Na haar studie deed zij brede ervaring op in de zorg als management consultant gezondheidszorg bij Twynstra Gude. Na tien jaar werkzaam te zijn geweest bij het organisatieadviesbureau besloot ze om als zelfstandige aviseur verder te gaan. In 2010 en 2011 behaalde Van Grinsven haar MBA aan de Henley Business School. Zij studeerde af bij Bupa Care Services op een onderzoek dat zich richt op 'intermediate care'.