Reijer Baas nieuwe directeur AT Osborne Vastgoed

28 december 2012 Consultancy.nl

Reijer Baas is benoemd tot de nieuwe directeur van de Huisvesting & Vastgoed praktijk van AT Osborne. Samen met Marcel van Rosmalen wordt hij verantwoordelijk voor het bedrijfsonderdeel van het adviesbureau. Hij volgt Gerhard Jacobs op die, na een carrière van 12 jaar bij AT Osborne een overstap maakt naar de onderwijssector.
 
Reijer Baas is sinds 2000 in dienst bij AT Osborne. De afgelopen vijf jaar is hij vanuit AT Osborne werkzaam geweest voor de gemeente Zaanstad, waaronder vier jaar als programmamanager van de stedelijke centrumontwikkeling Inverdan. Daarvoor vervulde hij diverse advies- en management-functies voor ruimtelijke investeringsprojecten op het gebied van infrastructuur en gebiedsontwikkeling. Vanaf oktober 2011 was hij bij AT Osborne managing consultant Gebiedsontwikkeling.

AT Osborne - Reijer Baas
 
Over AT Osborne Huisvesting & Vastgoed
De Huisvesting & Vastgoed praktijk van AT Osborne ondersteunt opdrachtgevers met het managen van complexe ruimtelijke bouwopgaven. Diensten onderdeel van de portefeuille zijn o.a. strategisch advies, vastgoedportefeuilles, huisvestingsprogramma's, de organisatie van aanbesteding & contractering en financieel management.

Nieuws

Meer nieuws over