Harvest zoekt startende Strategy Consultant Online

24 december 2012 Consultancy.nl

Vanwege uitbreiding is Harvest op zoek naar een nieuwe startende Strategy Consultant Online.
 
Harvest is sinds de oprichting in 2009 gegroeid naar een team van 13 medewerkers. Het strategie adviesbureau richt zich exclusief op de online markt, en heeft hierin een sterke track record weten op te bouwen. Harvest werkt voor tientallen A-labels, waaronder Nederlandse spelers als Hyves en grote multinationals als Philips, Nike, TMG, Experteer, RTL en ReedElsevier. Diensten onderdeel van de portefeuille van Harvest zijn o.a. strategy, business development, social media, e-commerce en e-retail.
 
“We merken in de markt dat er een toenemende behoefte is voor boutique consultancydiensten op het gebied van online, zowel op strategisch als tactisch niveau” zegt Eric Klaassen, Senior Consultant bij Harvest en verantwoordelijk voor de werving van nieuw talent. “Door de uitbreiding van ons klantenbestand zijn wij op zoek naar een versterking van ons team”.
 
Toptalent
Op de vraag waar Harvest naar zoekt zegt Klaassen het volgende: "Wij zoeken een ambitieus toptalent. Een typische Harvest-consultant is de slimste commerciële leerling van de klas, en is niet bang voor getallen. Onze ideale match heeft een opleiding afgerond in een bèta-, economie- of bedrijfskunde-gerelateerde richting, bijvoorbeeld een master in econometrie. Hij of zij is niet alleen analytisch ingesteld, maar ook pragmatisch. Werkervaring is niet vereist, een ondernemersgeest wel", aldus Klaassen.
 
De meeste projecten van Harvest hebben een internationaal karakter, waardoor werken in het buitenland tot de mogelijkheden behoort.
 
Meer weten of solliciteren?
Meer weten of deze vacature? Bekijk de vacature Strategy Consultant Online.

Nieuws

Meer nieuws over