Consultancybureau Harvest Amsterdam bestaat 3 jaar

03 september 2012 Consultancy.nl

Harvest, een niche adviesbureau gericht op de online markt, heeft afgelopen week haar 3 jarig bestaan gevierd. Op vrijdag 31 augustus werd de jubileum in het Amsterdamse kantoor aan de Herengracht gevierd met consultants van het adviesbureau, vrienden, klanten en co-entrepreneurs. Sinds de oprichting medio 2009 is Harvest gegroeid tot 13 medewerkers.

Harvest - 3 jarig bestaan

Harvest adviseert klanten met het realiseren van hun online strategie. Daarnaast heeft Harvest verschillende ventures, waaronder Offerti en Brokjespiloot.nl, een website voor biologische diervoeding.

Harvest is in juni 2009 opgericht door Bram Ellens en Daan Sanders, beiden destijds werkzaam bij Marktplaats.nl, onderdeel van eBay. Nadat ze door Hyves.nl werden benaderd met het verzoek om te adviseren over mogelijke verdienmodellen besloten ze om ontslag te nemen en een eigen adviesbureau op te richten. In de eerste maanden hebben ze Hyves.nl ondersteund met een online monetization quick-scan en manieren bedacht hoe er simpelweg meer geld verdiend kon worden aan het verkeer op de sociale netwerksite. Al snel volgde verschillende andere klanten, waaronder Philips, Nike, TMG, Experteer, RTL en ReedElsevier.

Nieuws

Meer nieuws over