Baker Tilly Berk breidt IT Advisory praktijk uit

21 december 2012 Consultancy.nl

Baker Tilly Berk heeft Kees van Diepen (36) aangesteld als Senior Manager. Hij is afkomstig van KPMG, waar hij de afgelopen 13 jaar werkzaam is geweest binnen de IT Advisory praktijk. Van Diepen is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de IT advisory praktijk van Baker Tilly Berk.
 
Na het afronden van zijn Bachelor in Bedrijfskundige Informatica begon Kees van Diepen in 1999 zijn loopbaan bij KPMG. De laatste jaren was hij werkzaam als Senior Manager. In die jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan op het gebied van ISAE3402, interne beheersing, cloud computing, pakketselectie en –optimalisatie en IT in de jaarrekeningcontrole.
 
Uitbreiding van IT Advisory praktijk
De aanstelling van Kees van Diepen is onderdeel van Baker Tilly Berk’s strategie om haar marktpositie in IT advisory te vergroten. Het financieel adviesbureau signaleert dat haar klanten, met name de grotere MKB-bedrijven, een toenemende vraag hebben naar een completere dienstverlening, waaronder IT consulting. “Met een potentieel aan opdrachten is een sterke behoefte aan een verdere uitbreiding van het IT Advisory team” laat Baker Tilly Berk weten in een persbericht.
 
Het adviesbureau is voor haar IT Advisory tak nog op zoek naar diverse nieuwe versterkingen, zie voor meer informatie de actuele vacatures in het Baker Tilly Berk bedrijfsprofiel.
 
“Automatisering dringt steeds verder door in de haarvaten van bedrijven en wordt ook in het MKB een strategisch thema. Met ons team zijn wij in staat om bedrijven ook op dit thema een stap verder te helpen. Zoals wij al jaren doen op het gebied van accountancy en belastingadvies” aldus Kees van Diepen.

Nieuws

Meer nieuws over