Baker Tilly Berk CF versterkt treasury praktijk

08 november 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Baker Tilly Berk Corporate Finance heeft Roel van Bezooijen (43) aangesteld als treasury-specialist. Binnen het adviesbureau gaat hij organisaties adviseren over rente- en valutarisico’s en bijbehorende oplossingen.

Van Bezooijen heeft jarenlang in de bankwereld als treasury sales specialist gewerkt. Daar adviseerde hij zowel het MKB als beursgenoteerde bedrijven en instellingen.

Bankervaring
Roel van Bezooijen is 12 jaar werkzaam geweest bij respectievelijk de ABN AMRO als treasury sales specialist en als lid van het managementteam Financial Markets Sales bij de ING Bank. Daarnaast heeft hij zowel in de bankwereld als daarbuiten veel trainingen gegeven op zijn vakgebied.

Transparant proces
Volgens Baker Tilly Berk is zijn ruime ervaring binnen de bankensector van grote toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. Roel van Bezooijen licht toe: "Banken adviseren ondernemers graag, maar hebben ook direct belang bij het afsluiten van de bijbehorende producten. Dankzij mijn saleservaring kan ik nu, als onafhankelijk adviseur, voor mijn klanten de beste oplossing tegen de beste prijs realiseren".