Novius adviseur Yuri de Lugt directeur van Chainwise

13 januari 2010 Consultancy.nloffman

Novius adviseur Yuri de Lugt is benoemd tot General Manager van Chainwise, een leverancier van standaardsoftware voor bedrijfsprocesoptimalisatie. De voormalig Noviaan werkte twee jaar voor het adviesbureau uit Langbroek. Bij Chainwise wordt hij eindverantwoordelijk voor de strategie, business development, productontwikkeling en personeel van het IT bedrijf.
 
Yuri de Lugt trad begin februari 2008 in dienst bij Novius als Senior Business Consultant. Hij werd onderdeel van de vakgroep Project en Implementatiemanagement (PIM). Binnen de vakgroep hield hij zich ondermeer bezig met de borging van kennis in projecten en programma’s. Hij was in de afgelopen twee jaar betrokken bij diverse projecten, waaronder een pakketselectie bij een pensioenfonds en het opstellen van een IT strategie voor een grote verzekeraar.
 
Over Yuri de Lugt
Yuri de Lugt studeerde Management Informatisering in Enschede (HEAO). Hij heeft bijna 15 jaar ervaring in diverse aspecten van informatiemanagement. Achtereenvolgens werkte hij voor Roccade, FinAce, Collexis en Novius, nu is hij als General Manager werkzaam voor Chainwise. Yuri de Lugt is samen met Daan van der Weele ook auteur van het “KM Kookboek, Recepten voor succesvol Kennismanagement (2008).

Nieuws