Open huis bij Marsh, Capgemini en p2 tijdens HNW week

09 november 2012 Consultancy.nl

Van 12 tot 16 november vindt de landelijke week van Het Nieuwe Werken (HNW) plaats. Tijdens die week worden er in het hele land onder andere events en seminars georganiseerd rondom Het Nieuwe Werken. Daarnaast openen meer dan 30 bedrijven die voorloper zijn op het gebied van Het Nieuwe Werken hun deuren, waaronder 3 adviesbureaus: Marsh, Capgemini en p2.
 
Marsh
Marsh, dochteronderneming van Mercer, is een wereldwijd verzekeringsmakelaar en risicoadviseur. Bij Marsh Nederland werken zo’n 300 medewerkers vanuit drie vestigingen: Rotterdam, Amstelveen en Den Bosch. De rondleiding in het kantoor van Marsh Rotterdam vindt plaats op vrijdag 16 november om 10.00 uur. Inschrijven »
 
“Het nieuwe kantoor is radicaal anders. Het kantoorconcept is niet te vergelijken met een traditionele omgeving. Door de invoering van Het Nieuwe Werken is de toegankelijkheid van mensen, middelen en kennis duidelijk groter. Overleg en teamwork gaan veel natuurlijker” aldus Marsh.
 
Capgemini
ICT dienstverlener Capgemini opent de deuren van haar hoofdkantoor in Utrecht op donderdag 15 november tussen 13:00 - 16:00 uur. Inschrijven »
 
“Vanuit eigen ervaring met het Nieuwe Werken introduceert Capgemini A New Way of Working, een innovatief en duurzaam programma rond het Nieuwe Werken. Het omvat een aantal samenhangende maatregelen en initiatieven op verschillende terreinen die een andere houding tegenover werken, reizen en de manier van samenwerken creëren.  Het nieuwe werken van Capgemini bestaat uit een aantal bouwstenen en rust op twee pijlers: de Business Case methodologie en een gezamenlijke visie op het Nieuwe Werken” aldus het adviesbureau.
 
p2
p2 is een specialist Projecten op het gebied van project-, proces- , programma- en portfoliomanagement. Op dinsdag 13 november organiseert het twee rondleidingen, om 10:00 en 14:00. Inschrijven »
 
“We preach what we practice. Wij zijn Het Nieuwe Werken! Wij werken namelijk al sinds de oprichting van p2 in 1992 volgens de vele principes die nu tezamen Het Nieuwe Werken genoemd worden. Denk daarbij aan tijd- en plaats onafhankelijk werken, sturing op resultaat, vrije toegang tot kennis, ervaring en ideeën, flexibele arbeidsrelaties, coachen, enz.  Wij presteren door flexibel te organiseren. Onze kennis en ervaring willen we dan ook graag met u delen” zegt het projectmanagement adviesbureau.

Nieuws

Meer nieuws over