Rick Passenier nieuwe Junior Consultant bij Squarewise

08 november 2012 Consultancy.nl

Rick Passenier is per november 2012 in dienst getreden bij Squarewise als Junior Consultant. Hij is afkomstig van creative design bureau NorthernLight, waar hij het afgelopen jaar werkzaam was. Binnen Squarewise zal Rick zich breed inzetten, maar voornamelijk richten op projecten binnen de energiesector en de maakindustrie.
 
Squarewise is een adviesbureau uit Amsterdam met een focus op innovatie en duurzaamheid.
 
Rick heeft voor Squarewise gekozen vanwege de combinatie van strategie, innovatie en duurzaamheid. Zoals Rick het zelf zegt: “Ik geloof sterk in innovatie en duurzaamheid als voorwaarden voor succes. In combinatie met de ondernemersgeest binnen Squarewise biedt dit een unieke omgeving om projecten te doen met impact.”
 
Over Rick Passenier
Rick Passenier heeft een BSc. behaald in Industrieel Ontwerpen en een Msc. in Strategic Product Design (Technische Universiteit Delft). Tijdens zijn studie liep hij stage bij Bax & Willems, een van oorsprong Nederlands adviesbureau gevestigd in Spanje, en Thule, een internationale leverancier van consumentenproducten. In oktober vorig jaar begon hij als New Business Developer bij NorthernLight, waarna hij begin deze maand de overstap maakte naar Squarewise.

Nieuws

Meer nieuws over