Marco van der Most aan de slag als portfoliomanager bij Promista

24 augustus 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Marco van der Most is deze zomer gestart als Portfoliomanager bij Promista.

Met een trackrecord van ruim tien jaar binnen het pensioendomein brengt Van der Most een schat aan kennis en ervaring mee naar zijn nieuwe rol. Binnen pensioenuitvoerder MN Services vervulde hij de afgelopen jaren uiteenlopende rollen, van specialist tot teammanager en portfoliomanager.

Omdat hij in zijn laatstgenoemde functie toch “iets miste”, besloot Van der Most op aanraden van een van zijn huidige collega’s de overstap naar Promista te maken.

Marco van der Most aan de slag als portfoliomanager bij Promista

Promista is een 25-koppige portfolio-, programma- en projectmanagementspecialist die vooral de sectoren overheid en onderwijs bedient. Het bureau focust zich zowel op vraagstukken rondom portfoliomanagement (besluitvorming) als op programma- en projectmanagement (uitvoering).

In zijn nieuwe rol als analist portfoliomanagement zal Van der Most zich in het bijzonder richten op gemeentelijk projecten, een domein waarbinnen hij ook meer ervaring wil opdoen. Daarnaast heeft hij de wens om zich de komende tijd theoretisch te verbreden en op het vlak van portfoliomanagement meer kennis op te doen.

Ook intern denkt hij van waarde te kunnen zijn. “In de toekomst zou ik willen kijken of ik iets kan betekenen in het professionaliseren van processen”, geeft hij aan. Ook het begeleiden van de young professionals binnen het bureau ziet hij als een van zijn mogelijke toekomstige taken.

Met zijn eerste maanden achter de rug is Van der Most vooral onder de indruk van de aangename cultuur binnen het bureau. “Promista bestaat uit een leuke groep met gedreven mensen die er graag wat van willen maken. De lijntjes zijn kort en zoals verwacht is de sfeer binnen Promista heel prettig.”