Promista

Bij Promista houden we ons bezig met alles wat een goede projectorganisatie nodig heeft om succesvol te zijn. 

Een goed proces. De juiste stuurinformatie. Optimale ondersteuning. Met passend gereedschap.
En het belangrijkste: betrokken, enthousiaste professionals die meedenken en meegroeien met uw organisatie. 

Gewoon samenwerken.

Samenwerken zit ons in het DNA. 
Samenwerken betekent met klanten, professionals en partners kennis en vaardigheden ontwikkelen die iedereen vooruit helpen. 

Samenwerken is ook gewoon ‘werken’. Naar een concreet resultaat of doel. 
Samen op basis van gelijkheid een resultaat neerzetten, elkaar aanspreken en elkaar verder helpen. 

Samen werken we aan een duurzame of wendbare organisatie door te adviseren, te ondersteunen en door werkzaamheden geheel of gedeeltelijk over te nemen. Met de focus op portfolio-, programma- en projectmanagement.

Team Promista

Wij zijn een mix van mensen die een grote belangstelling hebben voor duurzame en wendbare organisaties. Die mix is  er trouwens ook letterlijk. We bestaan uit vrouwen en mannen, jong en (een beetje) ouder, met woonplaatsen door heel Nederland.

Onze focus

Promista heeft de focus écht op advies en ondersteuning. We werken veel bij onze klanten, en altijd samen met onze klanten. We zijn voornamelijk actief binnen de overheid en in het onderwijs. Daarbinnen richten we ons op vraagstukken op het gebied van portfoliomanagement (besluitvorming) en programma- en projectmanagement (uitvoering).

Allebei de gebieden zijn sterk in beweging. Ook binnen de overheid en het onderwijs is er steeds meer aandacht voor duurzaam ondernemen. We helpen bij het opzetten en inrichten van complexe besluitvormingsprocessen. Aan de uitvoerende kant verschuift de werkwijze steeds meer van ‘traditioneel projectmanagement’ naar een Agile manier van werken. Hierin ondersteunen we met onze kennis, kunde en ervaring.

Promista | Nieuws