Resources koopt actuarieel adviesbureau Domenica

08 januari 2008 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Resources Global Professionals heeft actuarieel detacheerder Domenica overgenomen. De actuariële dienstverlener heeft circa 130 interim-managers actief in de markt. Domenica blijft binnen de Resources organisatie onder eigen naam en zelfstandig opereren. De huidige directieleden van Domenica, Angela Pulles en René Vogel, blijven verantwoordelijk voor de operationele aansturing van Domenica.

Domenica is een specialist op het gebied van risicomanagement & compliance, actuariële dienstverlening en projectmanagement binnen de pensioensector. Het adviesbureau levert interim managers aan pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, verzekeraars, intermediairs en actuariële adviesbureaus. Domenica is gevestig in Maarssen en verwacht over 2007 een omzet van €15 miljoen te rapporteren.

Gezamenlijke geschiedenis
Resources en Domenica kennen deels een gezamenlijke geschiedenis. Domenica, opgericht in 19991, werd in 1998 overgenomen door Ernst & Young. In 2004, als gevolg de strictere regelgeving op het gebied van accountancy, audit en consultancy, werd Domenica via een management buyout afgestoot. De bestuurders Angela Pulles en René Vogel kochten alle aandelen over van het Big4 kantoor. Resources Global Professionals is ontstaan uit Ernst & Young in Europa en uit Deloitte in de VS.

“Door de overname van Domenica worden niet alleen oude banden hersteld, ook verrijken wij ons met een club authentieke mensen. Het is een gedreven organisatie met gemotiveerde mensen die trots zijn op hun bedrijf. Daarin zie je dat de enorme investeringen in opleiding en persoonlijke ontwikkeling, zich vertalen in betrokkenheid en loyaliteit” aldus het adviesbureau in een statpersbericht.