BexerHamstra verwelkomt Jonne Kampen, Lore Merckx en Judit van Rooij

30 maart 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BexerHamstra heeft in het eerste kwartaal van dit jaar zijn team versterkt met drie nieuwe consultants: Judit van Rooij, Lore Merckx en Jonne Kampman.

Jonne Kampen is begin deze maand gestart. Ze houdt zich vooral bezig met beloningsbeleid. Na verschillende HR-functies weet ze wat er leeft aan de andere kant van de tafel.

Na haar studie HRM aan Hogeschool Windesheim in Zwolle werkte Kampen onder meer als HR-medewerker bij Wensink Automotive, als relatiebeheerder bij payrollbedrijf Persoonality en als Chief Happiness bij digital-marketingbureau Social Brothers.

BexerHamstra verwelkomt Jonne Kampen, Lore Merckx en Judit van Rooij

“Ik ben echt van het samenwerken”, aldus Kampen. “Met goed luisteren en doorvragen kom ik erachter waar ik klanten bij kan helpen. Informatie analyseren en verschillende scenario’s schetsen, daar ligt mijn kracht. Samen met de klant kies ik vervolgens de beste oplossing.”

“Wat daarbij helpt is dat ik functies bij uiteenlopende bedrijven heb vervuld. Daardoor kan ik me inleven in de persoon aan de andere kant van de tafel. Ik weet waar managers en HR-professionals in de praktijk tegenaan lopen.”

Lore Merckx is sinds januari dit jaar consultant bij BexerHamstra. Ze voltooide haar master in Human Resource Studies aan de Tilburg University en was daar ook research assistent. Daarvoor behaalde ze aan de Erasmus Hogeschool in Brussel haar bachelor in Hotel Management en aan de Thomas More-hogeschool in Mechelen volgde ze de specialisatie Human Resources Management.

“Via statistiek en analyse tot een oplossing komen, dat vind ik bevredigend”, geeft Merckx aan. “Ik houd van structuur. Daarom heb ik binnen de brede studie HRM aan de Tilburg University ook bewust gekozen voor beloningsbeleid. Het mooiste is om dat analytische vermogen te combineren met sociale contacten, wat ik als consultant doe. Dat past bij mij.”

“Ik houd daarnaast van de afwisseling van klanten helpen, verschillende bedrijven leren kennen. Ik kijk er naar uit om bij BexerHamstra mijn theoretische kennis te kunnen toepassen in de praktijk.”

Judit van Rooij is sinds februari aan de slag bij het HR-advieskantoor. Zij houdt zich vooral bezig met organisatie-inrichting. Na afronding van de Fashion Business School in Doorn werkte Van Rooij enkele jaren als productmanager bij modebedrijf Angro. Onlangs behaalde ze haar master in Human Resource Studies aan de Tilburg University.

“Wat mij drijft is contact met mensen, dat is waarom ik heb gekozen voor dit vak”, vertelt Van Rooij. “Als consultant krijg je de kans om bij allerlei bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Je ontmoet verschillende mensen, uit alle lagen van de organisatie.”

“Bij BexerHamstra maak ik deel uit van een team met open en flexibele mensen die ontzettend enthousiast over hun werk zijn. Ik heb heel veel zin om daaraan bij te dragen.”