Aon, ConQuaestor, PwC en Zanders op DACT Beurs

18 oktober 2012 Consultancy.nl

Adviesbureaus Aon, ConQuaestor, PwC en Zanders zullen een workshop verzorgen tijdens de DACT Treasury Beurs. Doelgroep van het evenement zijn treasurers en andere (financiële) professionals die betrokken zijn bij treasuryvraagstukken. Tijdens de Treasury Beurs geven o.a. bankiers, consultants en advocaten presentaties over actuele trends en ontwikkelingen in de treasurymarkt. Daarnaast kunnen bezoekers informatie vinden over de allernieuwste oplossingen, implementaties, producten, technieken en diensten op het gebied van treasury.
 
De Treasury Beurs wordt dit jaar voor de 10de keer georganiseerd op 8/9 november in Hotels van Oranje te Noordwijk. Het event wordt georganiseerd door de Dutch Association of Corporate Treasurers (DACT), de beroepsvereniging van (corporate) treasurers in Nederland.
 
Workshops
Van de 10 workshops op de DACT Treasury Beurs worden er vier o.a. gefaciliteerd door consultants:
 
Stabiele cashflow en betere prestaties door integraal risicomanagement - Aon & Van Gansewinkel
Sprekers: Alex van den Doel (Managing Director Aon Global Risk Consulting) en Doede de Waij (Risk Manager Van Gansewinkel)
 
Als een land de eurozone verlaat - Nike Europe & PwC
Sprekers: Michele Power (Finance Controller Nike Europe) en Pieter Veuger (PwC)
 
M-Bonds als alternatief voor bankfinanciering? – Zanders
Sprekers: Lisette Overmars (Associate Director Zanders) en Rob Naber (Partner Zanders)
 
Treasurykansen voor CFO`s in de eurocrisis - ConQuaestor, Baker & McKenzie & NBC Universal
Sprekers: Marc van Oosterhout (VP NBC Universal), Philippe Steffens (Partner Baker & McKenzie) en Robert Dekker (Associate Partner ConQuaestor)

Nieuws

Meer nieuws over