Zanders

Zanders is een toonaangevend onafhankelijk adviesbureau met drie expertisegebieden: treasurymanagement, risicomanagement en corporate finance.

Sinds de oprichting in 1994 is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal gevestigde nichespeler, met negen vestigingen in zes Europese landen en de VS.

Bedrijfswaarden

Onze bedrijfswaarden zijn de ingewortelde principes van het bedrijf en onze mensen. Ze dienen als rode draad binnen ons bedrijf, die ons leidt bij toekomstige acties, in de besluitvorming en bij de manier waarop we met onze business partners samenwerken, binnen onze samenleving en met elkaar. Deze waarden vormen de morele pijlers waarop Zanders vanaf 1994 is gebouwd.

Met onze bedrijfswaarden en -beginselen moedigen wij vrijheid en zelfbeslissing aan. We geloven dat beslissingsvrijheid leidt tot grotere verantwoordelijkheid, meer ondernemerschap en betere resultaten.

We streven naar een energieke omgeving waarin de ambitie en de passie van mensen wordt bevorderd. Ambitie is de drive om te leren, te excelleren, jezelf te ontwikkelen, en collega’s en klanten te helpen ontwikkelen. Ons bedrijf, onze business en onze diensten vormen voor ons een passie, waarmee we creatieve, innovatieve ideeën en oplossingen bevorderen en implementeren.

Als één team werken wij binnen Zanders en met onze klanten. Het draait niet om individuele resultaten, maar om goed presterende teams. Door samen te werken kunnen we onze ambities realiseren.

Als professionele, dienstverlenende organisatie in de financiële sector nemen wij ons werk serieus. Toch is plezier een belangrijke waarde voor ons. Wij vinden dat plezier in ons werk het perfecte tegengewicht biedt voor de aard van onze dienstverlening.

Zanders | Nieuws